Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
NL

businessnews

Verslag van de 3e ronde The Perfect Nine d.d. 4 juli 2024

Het was een heerlijke avond om te spelen. De 3e ronde van The Perfect Nine kende weer een zeer ongedwongen sfeer, ofschoon menigeen al bewust met zijn score op de verschillende holes voor het eindklassement bezig was....
Boventoon is en blijft het gezellig samenspelen met een relatie c.q. andere bedrijfsleden en hun relatie, gekoppeld aan een drankje en voor de meesten een bitterbal na afloop.

In de categorie 24.1-36.0 speelden Désirée Meijers en Marleen Janssen beiden The Perfect Nine van de avond met 18 punten. In de categorie 0-24.0 behaalde Roger Gubbels de eerste plaats van het dagklassement met een hele fraaie score van 21 punten.

Lees meer
Team Ecomax wint 2e ronde BusinessTour 2024 d.d. 19 juni

Gerard Peeters en Leon Simons, team Ecomax, speelden beiden een constante ronde en wisten met een gemiddeld score van 33,5 punten de dagwinst op te strijken. Proficiat mannen!

Lees meer
Verslag van de 2e ronde The Perfect Nine d.d. 30 mei 2024

Allereerst felicitaties voor Rob Niesen met de door hem gescoorde hole in one op hole 7!! Deze hole kan hij de rest van de perfect nine ronden wel overslaan, althans voor het overall klassement dan. Valt niet meer te verbeteren Rob.

De dagwinst in de categorie 24.1-36.0 ging naar Ko Roelofs met 18 punten (laatste 6 holes 14 pntn). Christa Joosten behaalde een zelfde score, maar had 2 punten minder op de laatste 6 holes. In de categorie 0-24.0 ging de dagwinst naar Mats Hermans. Met een score van 22 punten bleef hij Herbi Zimmermann 2 punten voor en pakte gelijk de lead in het overall klassement.

Lees meer
Team ACS Cleaning wint 1e ronde BusinessTour 2024 d.d. 3 mei

Het team van ACS Cleaning, bestaande uit Xander v.d. Kamp, Ted Heijnen en Emiel Thissen, wint de 1e ronde van de BusinessTour 2024.

Lees meer
Verslag van de 1e ronde The Perfect Nine d.d. 18 april 2024

Verslag van de 1e ronde The Perfect Nine d.d. 18 april 2024

De eerste ronde van The Perfect Nine was weer zeer geslaagd! Het was een geweldige avond om te spelen.
In de categorie 24.1-36.0 speelden Ruud Vonk en Ko Roelofs The Perfect Nine van de avond. Beiden behaalden een score van 15 punten. In de categorie 0-24.0 scoorde Piet Laumans 20 punten en legde daarmee al een mooie basis voor het overall klassement.

Lees meer
Verslag 5e ronde Businessgolf Wintercompetitie d.d. 5 april 2024

Van "winter" was eigenlijk geen sprake meer, maar toch werd vrijdag 5 april de laatste ronde van de wintercompetitie gespeeld. De conditie van de baan was voor de tijd van het jaar al erg goed, snelle greens en verder ook al goed verzorgde baan. 
Twee koppels eindigden vandaag met een gelijke score van 20 t.w. de gebroeders Ruud en Lei Theelen spelend voor RT Business en Martijn Neuhof van Neuhof Haans en Piet Laumans van Engelman Architecten. Beiden werden beloond met het gebruikelijke doosje logoballen. Proficiat mannen!

Lees meer
Padel activiteit businessclub - vrijdag 1 maart

Vrijdag 1 maart vond een geslaagde off-course activiteit plaats bij Padel Addiction te Wessem.
Een groep enthousiaste bedrijfsleden ging met elkaar de padelbaan op in wisselende samenstelling. Zo werden er 6 ronden gespeeld, voorafgegaan door een lekker kopje koffie & vlaai en afgesloten met een borrel & hapje.
Guus Quaedvlieg werd uitgeroepen tot speler van de dag. Zeker voor herhaling vatbaar, aldus de deelnemers.....

Lees meer
Verslag 4e ronde Businessgolf Wintercompetitie d.d. 23 februari 2024

René Middel en Piet Laumans, respectievelijk spelend voor Munsterhof en Engelman Architecten, waren vandaag het beste in vorm en konden met een gezamenlijke score van 22 punten na 9 holes als winnend koppel het gebruikelijke doosje logoballen in ontvangst nemen. Proficiat!!

Lees meer
Verslag 2e ronde Businessgolf Wintercompetitie d.d. 8 december 2023

De 2e "wintercompetitie-wedstrijd" van de businessclub kende weer een geslaagde en zeer gezellige middag.
Vrijwel alle koppels kwamen met een goede score van de baan af, maar het koppel Roger Gubbels en Marcel Idink, spelend voor ZuidLease, waren de onbetwiste nummer 1 met 24 punten.

Lees meer
Verslag 1e ronde Businessgolf Wintercompetitie d.d. 17 november 2023

De wintercompetitie 2023/2024, voor zover sprake van "winter", startte vandaag onder perfecte condities en kende met 24 deelnemers een mooi begin.


Er werd om 12.30 uur gestart met een goed verzorgde lunch, waarna de 9 holes four ball better ball gespeeld werd, gevolgd door een informele nazit met een lekker hapje en drankje waar het winnende koppel, Leon Simons (Ecomax) en Rob Niesen (Skillz), het gebruikelijke doosje logo ballen uitgereikt werd.

Lees meer
Verslag van de 6e en afsluitende ronde The Perfect Nine d.d. 21 september 2023

De weersverwachting bij aanvang dat de 6e ronde van The Perfect Nine, tevens finale ronde voor het eindklassement, was erg slecht, maar na een hoosbui in de eerste 10 minuten bleef het vervolgens gelukkig nagenoeg de rest van de ronde droog. Menig deelnemer was goed voorbereid en wist precies op welke holes er nog winst te behalen was voor het eindklassement. Ofschoon er uiteraard voor de eer en winst gestreden werd, was uiteindelijk de gezelligheid van deze "competitie" voor de meesten reden voor deelname.

Na afloop van de laatste ronde genoot iedereen nog gezellig na in het clubhuis onder het genot van een drankje en een bitterbal.....

De winnaar(s) van het eindklassement; Patrick Maes (cat. t/m 24.0) en Désirée Meijers (cat. 24.1 t/m 36.0)

Lees meer
Verslag uitwedstrijd De Lage Vuursche d.d. 28 augustus 2023

Wat een fantastische dag......!!

Was de conclusie van de deelnemers aan de uitwedstrijd van de businessclub die op De Lage Vuursche gespeeld werd.
Na een voortreffelijke ontvangst, werden de deelnemers op hole 1 door de Players assistant weg gestart. Ieder kreeg nog zijn lunchpakketje, scorekaart, doosje ballen, caddieboekje en een laatste advies t.a.v. de baan, waarna de ronde van deze fantastische baan begon.

De 1e plaats ging naar Xander van de Kamp die precies 36 punten wist te spelen. Xander nogmaals proficiat!

Lees meer
Texas Scramble wedstrijd d.d. vrijdag 14 juli 2023

De texas scramble wedstrijd die vrijdag 14 juli is gespeeld is gewonnen door het team van Roel Janssen (Bart Janssen Assurantien), Xander van de Kamp (ACS Cleaning), René Middel (Munsterhof) en Piet Laumans (Engelman Architecten). Zij speelden 65 bruto, 56,44 netto.

Proficiat mannen!

Lees meer
Texas Scramble wedstrijd d.d. vrijdag 16 juni 2023

Texas Scramble wedstrijd d.d. vrijdag 16 juni 2023

De wedstrijd is gewonnen door het samengestelde team van Munsterhof, Engelman Architecten en Neuhof Haans bestaande uit respectievelijk Rene Middel, Piet Laumans en Martijn Neuhof. Zij speelden 74 bruto, 60,07 netto.

Proficiat mannen!

Lees meer