Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
NL

Golflessen & cursussen

Bij onze golfschool kunt u privé lessen boeken, individueel of met meerdere personen. De tarieven en methodiek daarvan zijn hieronder toegelicht.

Daarnaast biedt de golfschool ook golfcursussen aan voor groepen, welke aansluiten bij het niveau van de individuele speler. Gedurende de zomer en winter worden er specifieke themalessen georganiseerd voor groepen, leden en niet-leden. De diverse cursussen, waaronder Golfstart - 6 lessen voor € 99 (kennismakingscursus), Samen Sporten (complete cursus om te komen tot een officieel handicapbewijs) en de zomer- en wintercursus worden in de diverse menu items apart toegelicht. 

Privélessen
Onder begeleiding van een van onze professionals vindt op een door u besproken dag en tijd een privéles plaats, naar eigen keuze alleen of samen met maximaal 4 andere personen. U kunt een privéles of een les voor meerdere personen online boeken bij of via de shop/receptie.

Tarieven privélessen*

  1 persoon 2 personen 3 personen 4 personen
A-professional € 64 € 72 € 84 € 90
B-professional € 61 € 70 € 83 € 88

*Leden van de Herkenbosche krijgen € 3,- korting op bovenstaande lestarieven

 

Een lesuur duurt 50 minuten.
Ballen zijn niet inbegrepen bij de lessen. Bij de ballenautomaat kunt u ballen verkrijgen middels muntstukken van 1 Euro of door te pinnen. Op weekdagen kunt u vanaf 06.00 uur s' morgens ballen krijgen en in het weekend vanaf ongeveer 08.00 uur.
N.B. Leden kunnen ballen verkrijgen tegen een voordeliger tarief door te gebruik te maken van de betaalapp van de leden.


Les boeken
De golfschool werkt met een online lesagenda. U kunt dus 24 uur per dag uw lessen boeken, inzien en desgewenst annuleren.

Leden
Leden kunnen inloggen via hun Mijn Golfpagina. Binnen dit profiel kunnen ze behalve lessen boeken, ook starttijden boeken, inschrijven voor wedstrijden, scorekaarten verwerken etc.

"handleiding leden"

Niet leden
"Lesklanten" die (nog) niet lid zijn kunnen hun lessen online regelen. Registreren en reserveren verloopt via de volgende link

"handleiding niet-leden"

Les betalen
Voor aanvang van de les dient u aan de balie uw les te betalen van de pro waar u les bij heeft. De professional kan in zijn app zien of de les al dan niet betaald is.

Lestijden en lesdagen
Op alle week- en weekenddagen wordt golfles verzorgd. Lestijden variëren afhankelijk van het jaarseizoen, in de online lesagenda kunt u de actuele beschikaabrheid per professional zien.

Les afmelden
Privé-lessen dienen minimaal 24 uur van tevoren geannuleerd te worden, anders zijn we genoodzaakt de les in rekening te brengen.

Materiaal tijdens de golfles c.q. oefenen
Mocht u geen stokken hebben dan zal de professional u tijdens de lessen voorzien van lesstokken. Komt u buiten de les om oefenen dan kunt u stokken huren in de shop tegen betaling van € 5,00 per stuk. Na het oefenen dienen deze stokken op dezelfde dag geretourneerd te worden. Een andere mogelijkheid om te oefenen is de aanschaf van een starterset.

Golflessen c.q. programma op maat en golfcursussen

In samenspraak met de professional van uw voorkeur kunt u uw eigen programma afstemmen naar gelang uw wensen en ambitie.