Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
NL

Groepen en partijen

Ons clubhuis/restaurant is een uitstekende locatie om te vertoeven in het groen en om goed te eten met een grote groep of om een feest te geven. In onze fraaie groene omgeving bent u voor een familiefeest, huwelijk of zakendiner op uw plek.
Ons restaurant biedt (zit)plaats aan 150 personen.
Onze gezellige erker, met zicht op de green van hole 18, biedt u de mogelijkheid met ca 25-30 personen van een besloten lunch of diner te genieten.
Het clubhuis/bar gedeelte biedt (zit)plaats aan 100 personen.
Ons terras, midden in het groen, biedt eveneens (zit)plaats aan 100 personen.

Op de bovenverdieping van onze locatie bevindt zich een aparte ruimte (met private bar) die uitermate geschikt is voor zakelijke én privé bijeenkomsten tot aan 100 personen. U heeft hier een prachtig uitzicht over een groot gedeelte van de baan. Deze zaal vormt, naast een uitstekende basis voor vergadering, cursus, productpresentatie of workshop, tevens een mooie ruimte voor een borrel of receptie. Met het separate dakterras heeft u het idee een klein restaurant voor uzelf te hebben.

Voor groepen tot 10 personen hebben wij een boardroom ter beschikking op de begane grond, direct aan het terras van ons clubhuis gelegen.

Tussen de negende en tiende hole bieden wij bij ons romantische startershuisje of onder ons stoere, houten Par3 huis, gelegen tussen de grote en Par 3 baan, baancatering aan. Het is mogelijk om gedurende uw golfwedstrijd versnaperingen, lunchpakketjes en warme en koude dranken met een catering kar op de golfbaan rond te brengen. Ook kunnen wij Food stands in de baan met koele drankjes en hapjes tussen de diverse holes plaatsen.

Door onze flexibiliteit in ruimtes, inrichting en opbouw zijn feesten en recepties tot 300 gasten mogelijk. De combinatie van onze prachtige golfbaan, Meinweg natuur, heerlijke keuken en mooie ruimtes biedt een formule met talrijke mogelijkheden. Ook als u geen fanatieke golfspeler bent, bent u van harte welkom om bij ons een diner, een (familie)feest, bruiloft, jubileum of een zakenlunch/-diner in een groene omgeving.