Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
NL

Brasserie en faciliteiten

Golfbaan de Herkenbosche heeft een fraai, door Engelman Architecten ontworpen, clubhuis, met een groot terras (ingericht door Timmermans Tuinmeubelen), waar u heerlijk rustig kunt vertoeven en genieten van de golfers, maar zeker ook van de natuur. In het clubhuis vindt u onze Brasserie, daarnaast zijn er diverse vergaderzalen, voldoende kleedgelegenheden, golfshop, drivingrange en oefenfaciliteiten.

Restaurant

Restaurant

Golfers, fietsers, wandelaars, kortom iedereen, is van harte welkom in ons clubhuis / restaurant. Ook voor feesten, bruiloften, recepties, lunches, diners, barbecues de locatie bij uitstek.


Restaurant

Golfshop

Bij golfshop de Herkenbosche kunt u terecht voor golfkleding, schoenen, ballen, handschoenen, tees en nog veel meer...
Tot snel in onze golfshop, we helpen u graag!


Golfshop

Golf Service

Informatie over verhuuritems als buggies, handicarts, lockers en dergelijke. Reserveer deze tijdig via onze receptie; +31(0)475-529529 / receptie@deherkenbosche.nl


Golf service

Vergaderzalen

Vergaderzalen

De Herkenbosche biedt twee luxe vergaderzalen met alle gewenste voorzieningen, in een ontspannen groene omgeving met zeer ruime en gratis parkeervoorzieningen. Onderbreek of sluit uw vergadering een keer af met een leuke golfclinic!
Informeer naar de mogelijkheden.


vergaderzalen