Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
NL

Vergaderzalen

De golfbaan kent uitstekende faciliteiten voor het bedrijfsleven. Uiteraard om te golfen, maar óók voor vergaderingen, zakelijke lunches en diners. U hoeft geen binding te hebben met de "golfbaan" om gebruik te kunnen maken van onze vergaderfaciliteiten.

U kunt gebruik maken van onze sfeervolle boardroom (tot 10 pers.) of van de grote zaal (tot 100 pers.) op de eerste verdieping met fraai uitzicht over de baan. Onze horeca biedt speciale vergaderarrangementen om uw dag verder in te vullen.

N.B. Voor bedrijfsleden van de Herkenbosche is het gebruik van de vergaderruimten, inclusief audiovisuele apparatuur e.d., (gedeeltelijk) inbegrepen in het lidmaatschap. Er is zelfs een speciaal Society Business Lidmaatschap, waarin 5 x gratis vergaderen, daarna met 50 % korting (v.w.b. huur ruimte inclusief gebruik audiovisuele middelen) én lidmaatschap Business Club, voor € 795,- per jaar inclusief B.T.W. Behalve het gebruik van de vergaderfaciliteiten wordt men dan tevens uitgenodigd voor diverse netwerkactiviteiten van de Busines Club.