Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
NL

Par 3 baan

Begin 2010 is de 9 holes par 3 oefenbaan geopend, in 2015 door de golfers, op Leading Courses, uitgeroepen tot de beste Par 3 baan van Nederland! Deze oefenbaan is bij uitstek geschikt voor de beginnende golfer, maar ook voor de gevorderde speler die z'n korte spel wil oefenen. De baan ligt volledig verscholen in het bos, de holes afzonderlijk en veilig van elkaar, waarbij sommige holes van hoog naar laag dan wel andersom gespeeld dienen te worden.

Toegang tot de Par 3 baan
Voor het spelen van deze baan hoef je niet in het bezit te zijn van een Golf Vaardigheids Bewijs c.q. Clubhandicap en hoef je ook niet lid te zijn van de Herkenbosche. Al na enkele lessen bij een van onze professionals krijg je baanpermissie om deze baan te gaan spelen zonder begeleiding. Heb je op een andere golfbaan les en ben je in bezit van een baanpermissie van de desbetreffende baan, ook dan kun je gebruik maken van onze baan. Heb je nog nooit gegolfd dan kun je overwegen om met een groepje vrienden, collega's of familie een keer een golfclinic te boeken, je krijgt dan alle technieken aangeleerd en gaat aansluitend echt de "baan' op.

Tarieven voor gasten
Voor de actuele tarieven verwijzen we u graag naar onze tariefpagina. Klikt u op deze link om hier uit te komen. Wist u dat ons tarief voor de Par 3 baan een dagpas is? Zo kunt u de hele dag lekker spelen en meerdere rondes lopen. U kunt ook een maand lang onbeperkt spelen op onze Par 3 baan of kiezen voor een jaar abonnement. Klik hier voor onze informatie pagina over lidmaatschappen. Om gebruik te kunnen maken van de 9 holes Par 3 oefenbaan dient u zich te melden bij de receptie. Reserveren van een starttijd kan telefonisch, maar ook via internet.

Golfmateriaal
Heeft u geen golfspullen dan kunt u in onze shop een tasje huren voor € 10,- per dag. U betaalt € 20,- bij het ophalen en ontvangt € 10,- retour na inleveren.

Leren golfen
De beginnende golfer kan in Herkenbosch, overigens zonder dat hij lid hoeft te zijn, terecht om te leren golfen. U leert dit stapsgewijs, maar bent al na de eerste les echt aan het golfen!
De stappen die we in het traject onderscheiden vindt u hier.