Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
NL

Kennismaking met golf

U kunt op meerdere manieren kennis maken met de golfsport;

Speciaal voor de beginnende golfer organiseren wij golf clinics. Om het golfen te ervaren dan wel verder onder de knie te krijgen en om natuurlijk een gezellige en sportieve dag te beleven. Onder leiding van een golfprofessional worden u, in een eenmalige kennismakingssessie, de basisslagen van het golfspel bijgebracht. De clinic zal, afhankelijk van de tijdsduur (2, 3 of 4 uur), voorzien worden van een wedstrijdelement. Aansluitend aan het instructiegedeelte wordt dan onder leiding van de professional een 'superball wedstrijd' gespeeld op de Par 3 baan.

U kunt natuurlijk ook alleen, met uw partner en/of vrienden een aantal kennismakingslessen boeken. Zo kennen wij al cursussen van Golfstart - 6 lessen voor € 109 p.p.

Heeft u geen kennismakingslessen meer nodig en wilt u gelijk op weg naar uw handicapbewijs, dan is de cursus Samen Sporten de juiste keuze.

Mocht u nog heel erg twijfelen en er gewoon een keer aan willen proeven dan kunt u een (proef)les van 1 of 2 uur reserveren of een keer deelnemen aan de Open dag.

N.B. voor al deze manieren van kennismaking heeft u zelf geen materialen nodig, deze worden tijdens de lessen voorzien.